Zarezerwuj stolik na doświadczenie, którego nie da się powtórzyć!
Autorskie menu Tomasza Łagowskiego przygotowane specjalnie na długi, czerwcowy weekend, to ukłon w stronę początku lata – kompozycje smakowe inspirowane szlachetną tradycją regionu, opowiedziane z precyzją, wyobraźnią i klasą zarezerwowaną dla najlepszych!
Kogel mogel z truskawkami jako wspomnienie dzieciństwa? A może lekka sałatka Cezar z oscypkiem, soczysty antrykot w sosie Café de Paris, kremowe cappuccino pomidorowe albo intensywna w smaku kwaśnica z wędzonym oscypkiem?
Zajrzyj do menu i wybierz swoją opowieść o smaku Pienin!
Menu à la carte dostępne wyłącznie w dniach:
19–22 czerwca 2025 r.
15:00-21:00 (Czw-Sb) oraz 15:00-20:00 (Nd)
19–22 czerwca 2025 r.
15:00-21:00 (Czw-Sb) oraz 15:00-20:00 (Nd)
Rezerwacje stolików: +48 519 067 700 lub +48 (18) 350 05 00
